Gdzie kupić | Partner Portal | eShop

Komunikaty prasowe

ATEN wprowadza na rynek tajską witrynę e-commerce

Pierwszy eShop ATEN w Azji Południowo-Wschodniej będzie zawierał ponad 250 rozwiązań

Tajpej, Tajwan (4 stycznia 2017 r.) - ATEN International, wiodący na świecie dostawca łącz komunikacyjnych i kompleksowych rozwiązań do zarządzania, ogłosił dzisiaj, że ich pierwszy eShop w Azji Południowo-Wschodniej oficjalnie otworzył się w Tajlandii. ATEN eShop Thailand zapewnia kompleksową selekcję produktów i oferuje comiesięczne promocje pakietów produktów wraz z bezpłatnymi * dostawami.

Agencja Rozwoju Transakcji Elektronicznych (ETDA), departament Ministerstwa Informacji i Komunikacji (MICT) w Tajlandii, poinformowała, że rynek tajskiego handlu elektronicznego został wyceniony na 63,4 miliarda dolarów w roku 2015, a wiodącą kategorią jest B2B (osiągając 37,4 USD). miliardy, czyli 59,45% wszystkich wydatków na e-handel).

"Tajlandia jest jednym z najszybciej rozwijających się rynków e-commerce w Azji Południowo-Wschodniej i mamy przyjemność ogłosić, że nasze najwyższej jakości produkty i usługi są obecnie szeroko dostępne w Tajlandii" - powiedział Hector Lin, zastępca wiceprezesa działu sprzedaży 1 w ATEN International. "Witryny e-commerce ATEN zapewniają szybkie, bezpieczne i wysokiej jakości usługi dla klientów w USA, Wielkiej Brytanii, Chinach, Japonii, Korei, na Tajwanie, a teraz w Tajlandii!"

Macrocare Co. jest wyłącznym autoryzowanym partnerem ATEN International dla Tajlandii i będzie odpowiedzialna za dostawę produktów i obsługę posprzedażną, gdy zamówienia będą realizowane w ATEN eShop w Tajlandii.

ATEN International będzie również organizować wiele promocji, aby uczcić tę okazję. Wszystkie zamówienia otrzymają bezpłatną dostawę * w Tajlandii, a VS182A 2-portowy 4K HDMI Splitter i VE810 HDMI / IR Cat 5 Extender są dostępne w specjalnej cenie zestawu.

Aby przejrzeć kompletne rozwiązania dostępne w ATEN eShop w Tajlandii, odwiedź: https://eshop.atenthai.com/
Więcej informacji można znaleźć na stronie www.aten.com

Uwaga: tylko zamówienia otrzymane przed 31 stycznia 2017 r. objęte są darmową dostawą.
Śledź ATEN International w mediach społecznościowych: Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ oraz ATEN Poland na Facebook

Kontakt dla prasy