Gdzie kupić | Partner Portal | eShop

Komunikaty prasowe

ATEN zgłosił 3 produkty do 2022 Inavation Awards

Tajpej, Tajwan (06 stycznia 2022 r.) - Firma ATEN International, wiodący dostawca rozwiązań łączności i zarządzania AV/IT, ogłosiła, że trzy jej produkty są finalistami technologicznymi w konkursie Inavation Awards 2022: VE1843 True 4K HDMI / USB HDBaseT 3.0 Transceiver, VK2200 Control System - Control Box Gen. 2 with Dual LAN oraz VP3520 5x2 True 4K Seamless Presentation Matrix Switch with Control.

W sumie 56 produktów będzie rywalizować o 10 nagród, a profesjonaliści z branży będą mogli głosować, aby wybrać zwycięzców; ostateczny wynik, jaki otrzyma każdy produkt, będzie oparty na punktach z głosowania publicznego i dodany do ocen sędziów, a zwycięzcy zostaną ogłoszeni podczas tygodnia ISE 2022.

Komentując znaczenie zgłoszenia finalistów Inavation Awards w 2022 roku, Nicholas Lin, starszy wiceprezes ATEN, zauważył: "Inavation Awards to jedna z najbardziej prestiżowych nagród w branży Professional AV; jesteśmy zaszczyceni, że zostaliśmy nominowani w dwóch kolejnych latach i mamy nadzieję, że uda nam się wygrać w tym roku".

Oficjalne głosowanie jest już otwarte i trwa do 16 stycznia 2022 roku; prosimy o oddawanie głosów na ATEN poprzez poniższe linki:

Dystrybucja i zarządzanie sygnałem: VE1843 True 4K HDMI/USB HDBaseT 3.0 Transceiver (Transceiver HDBaseT 3.0)

Sterowanie: VK2200 ATEN Control System - Control Box Gen. 2 z podwójną siecią LAN

Komunikacja i współpraca (systemy): VP3520, 5x2 True 4K Seamless Presentation Matrix Switch with Control

O ATEN

Firma ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), założona w 1979 roku, jest wiodącym dostawcą rozwiązań w zakresie łączności AV/IT i zarządzania. Oferując zintegrowane rozwiązania KVM, profesjonalne rozwiązania AV, SOHO i inteligentne rozwiązania zasilania, produkty ATEN łączą, zarządzają i optymalizują urządzenia AV/IT w środowiskach korporacyjnych, rządowych, edukacyjnych, nadawczych i medialnych oraz transportowych.  ATEN posiada ponad 630 międzynarodowych patentów i dysponuje globalnym zespołem badawczo-rozwojowym, który nieustannie opracowuje innowacyjne rozwiązania, czego efektem jest bogata oferta produktów dostępnych na całym świecie.

Firma ATEN International Co., Ltd., z siedzibą główną na Tajwanie, posiada oddziały i biura regionalne w Chinach, Japonii, Korei Południowej, Belgii, Australii, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Rosji, Turcji, Polsce, Indiach, Rumunii i Afryce Południowej oraz ośrodki badawczo-rozwojowe na Tajwanie, w Chinach i Kanadzie.

Więcej informacji o firmie ATEN można znaleźć na stronie www.aten.com.

Kontakt dla prasy

ATEN International Co., Ltd.

Ivy Lee

TEL: +886-2-8692-6789 EXT. 1867