Gdzie kupić | Partner Portal | eShop

Komunikaty prasowe

ATEN MicLIVE™ zdobywa nagrodę: 2022 Best of InfoComm

Mikser audio ATEN MicLIVE™ Podcast AI wyróżniony w kategorii technologii AV

Taipei, Tajwan (24 czerwca 2022) ---Firma ATEN International, wiodący dostawca rozwiązań w zakresie połączeń i zarządzania KVM oraz AV/IT, informuje, że mikser audio MicLIVE™ Podcast AI otrzymał nagrodę 2022 Best of InfoComm Award w kategorii Technologia AV. Nagrody są wyróżnieniem dla wybitnych nowych produktów wystawianych na targach InfoComm. Zgłoszenia są oceniane przez panel niezależnych profesjonalistów z branży podczas targów. Jest to czwarta nagroda, którą MicLIVE™ zdobył do tej pory, pozostałe to 2021 Good Design Award, 2022 SVC Innovative Product Award i 2022 COMPUTEX Best Choice Award.

MicLIVE™ to mikser i urządzenie FX zaprojektowane specjalnie dla podcasterów z różnymi funkcjami miksowania w konstrukcji typu all-in-one. MicLIVE™ jest pierwszym w branży mikserem audio zoptymalizowanym przez AI i ma wbudowany AI Smart-EQ, który poprawia nagrania podcastów jednym kliknięciem, aby uzyskać rezultaty, które zwykle tylko profesjonaliści wiedzą, jak dostroić. Dzięki niemu nawet budżetowy mikrofon może nagrywać świetnie brzmiące podcasty. Konstrukcja all-in-one integruje interfejs audio USB, zasilanie phantom, przedwzmacniacz, procesor efektów wokalnych i pady efektów dźwiękowych, aby nigdy nie było nudnej chwili w Twojej produkcji audycji. Co więcej, dzięki dwóm wejściom combo jack, MicLIVE™ pozwala na monitorowanie dwóch osób, z których każda ma dedykowaną kontrolę głośności. Dzięki wejściu USB użytkownicy mogą z łatwością odbierać zdalne połączenia lub odtwarzać muzykę w tle ze smartfona. MicLIVE™ jest wyposażony w potężny zestaw funkcji, aby usprawnić przepływ pracy nad podcastem i wzbogacić programy. Jest nie tylko dostosowany do podcastów; może być również używany do tworzenia wideo na YouTube, talk show, transmisji na żywo, nabożeństw i innych.

"ATEN jest zaszczycony otrzymaniem nagrody 2022 Best of InfoComm Award za nasze ciągłe wysiłki koncentrujące się na poprawie doświadczenia użytkowników naszych produktów" - mówi Nicholas Lin, Senior Vice President ATEN. "Mikser audio MicLIVE™ Podcast AI działa jak wirtualny zespół dla użytkowników: upraszcza złożoną inżynierię dźwięku do prostych kilku dotknięć i urzeczywistnił nasz cel, aby ułatwić profesjonalne podcastowanie".

Więcej informacji o produkcie można znaleźć na stronie: https://www.aten.com/pl/pl/products/urz%C4%85dzenia-peryferyjne-usb/rozwi%C4%85zania-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w/uc8000/

Aby zobaczyć mikser audio MicLIVE™ Podcast AI firmy ATEN w akcji, odwiedź stronę:

MicLIVE™ posiadający szereg funkcji miksowania, został stworzony dla podcasterów i zaprojektowyany jako konstrukcja typu all-in-one.

O ATEN

Firma ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), założona w 1979 roku, jest wiodącym dostawcą rozwiązań w zakresie łączności i zarządzania KVM oraz AV/IT. Oferując zintegrowane rozwiązania KVM, profesjonalne AV, SOHO oraz inteligentne rozwiązania w zakresie zasilania, produkty firmy ATEN łączą, zarządzają i optymalizują urządzenia AV/IT w środowiskach korporacyjnych, rządowych, edukacyjnych, opieki zdrowotnej, produkcyjnych, nadawczych i medialnych oraz transportowych. Firma ATEN ma ponad 650 międzynarodowych patentów i globalny zespół badawczo-rozwojowy, który nieustannie tworzy innowacyjne rozwiązania, czego efektem jest bogata oferta produktów dostępnych na całym świecie.

Firma ATEN International Co., Ltd., z siedzibą na Tajwanie, rozrosła się do spółek zależnych i biur regionalnych w Chinach, Japonii, Korei Południowej, Belgii, Australii, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Rosji, Turcji, Polsce, Indiach, Rumunii, RPA i Meksyku - z ośrodkami badawczo-rozwojowymi na Tajwanie, w Chinach i Kanadzie

Więcej informacji o ATEN można znaleźć na stronie www.aten.com.

Kontakt dla prasy:

ATEN International Co., Ltd.

Iris Chou / Ivy Lee

TEL: +886-2-8692-6789 EXT. 1871/1867